Företagsöversikt

Välkommen till Hillrom

Tillsammans med våra Hillrom-, Liko-, Trumps Medical och Allen-märken har vi en samlad erfarenhet av 350 år av innovation och kvalitet i vårt med att skapa lösningar för att förbättra resultaten för patienter och deras vårdgivare.

Våra rötter finns i de idéer som grundaren William A. Hillenbrand formulerade 1929, för att beskriva sin dröm om att ”skapa en hemlik miljö på sjukhuset”. Sedan dess har vi blivit marknadsledande, industriledande och en pålitlig partner till sjukhus, vårdgivare och patienter runt om i världen. Vi bryr oss om vad vi gör, vi är engagerade och strävar efter att vara nyskapande för att hjälpa till att förbättra våra användares liv.

Om Hillrom Holdings, Inc.

Hillrom är ett ledande globalt medicinteknikföretag med fler än 10 000 anställda i över 100 länder. Vi samarbetar med vårdgivare genom att fokusera på patientvårdslösningar som förbättrar de kliniska och ekonomiska resultaten inom fem kärnområden: Förbättrad rörlighet, sårvård och förebyggande åtgärder, kliniskt arbetsflöde, kirurgi – säkerhet och effektivitet samt respiratorisk vård. Hillroms personal, program och produktvarumärken arbetar mot ett gemensamt mål: Varje dag, världen runt, förbättrar vi resultat för våra patienter och deras vårdgivare.