Teknik som stödjer tidig mobilisering

Hill-Roms människor och teknik kan vara lösningen

Vi vet hur stressigt det kan vara att jobba som sjuksköterska på intensivvårdsavdelningen. Många av oss har arbetat med detta tidigare. Vi vet att den viktigaste utmaningen för att implementera protokoll för tidig mobilisering helt enkelt är att ha tid att göra det.

Därför har vi skapat Progressive Mobility® Program. Det är ett faktabaserat protokoll som godkänts av nationella experter. Det används i en klinisk miljö och stöds av Hillroms robusta produktportfölj och berömda kliniska utbildningsteam.

Människor

Vår Clinical Outcomes Manager kan tillhandahålla utbildning och support när ni börjar använda protokollet i Progressive Mobility® Program på sjukhuset:

  • Klinisk utbildning
  • Praktisk rådgivning för kliniska tillämpning av teknik
  • Dela bästa praxis

Program

Progressive Mobility®-programmet tillhandahåller ett evidensbaserat protokoll, utbildningsmaterial och verktyg för implementering och hållbarhet. Genom att använda den här proceduren, eller en anpassad version av den, kan vi hjälpa dina patienter att komma igång med rörelse:

Produkter

Hillrom tillhandahåller ett brett utbud av produkter som är utformade för att hjälpa dina patienter till mobilisering. Från den dag de anländer till sängen på intensivvården till dess att de kan börja gå omkring och vara rörliga är Hillrom med hela tiden.

  • Sängar
  • Patientlyftar
  • Patientmöbler

Ta reda på mer om Progressive Mobility® Program