Vårt löfte

I en bransch som ständigt förändras, är vårdpersonalen konstanten. Varje dag demonstrerar de sin passion för att hjälpa människor, trots oöverträffat tryck, för att öka tillgång och kvalitet på vården med samma eller färre resurser.

Hillrom drivs av patientcentrerad vård. Allt vi gör och alla våra produkter och teknik, har utformats för att förbättra resultat för patienter och vårdgivare.

Det börjar med att minska komplexitet och fokusera på den mänskliga sidan av sjukvården. Genom att ständigt utveckla och integrera våra lösningar, gör vi det möjligt för kliniker att ha en nära relation till sina patienter genom leverans av aktuell data och handlingsdugliga insikter. Detta innebär noggrannare diagnoser, tidigare ingrepp och snabbare återhämtning.

Våra innovationer ger helhjärtad sjukvård. Genom intelligentare — och mer anslutna — lösningar förenklar vi rutinmässiga arbetsflöden och kommunikation, vilket gör det möjligt för vårdgrupper att fokusera på sin passion: att hjälpa patienter att tillfriskna fortare. Vi höjer ständigt ribban på kvalitet och säkerhet och bygger på vårt arv av förtroende med leverantörer runt om i världen .

Hillrom. Advancing Connected Care